Schoonmaakmiddelen

Snel, goed en goedkoop schoonmaken? Kies voor de juiste schoonmaakmiddelen

Wie wil dit nu niet?  Snel, goed en goedkoop. Daar hebben we natuurlijk over nagedacht. En het begint met de juiste schoonmaakmiddelen en schoonmaakartikelen.

En daarom hebben we samen met de fabrikant een hele eigen lijn aan schoonmaakmiddelen ontwikkeld die:

  • goed reinigen
  • voordelig in gebruik zijn
  • lekker ruiken

Een allesreiniger, sanitairreiniger, glas- en interieurreiniger, vloerreiniger, super ontvetter, afwasmiddel, sportvloerreiniger, vloeibare handzeep, handhygiëne zeep, en een industriële zeep,vaatwasreiniger, glansspoelmiddel, sticker verwijderaar, tractorreiniger etc. Een groot aantal hiervan kun je sterk verdunt toepassen. Dus een klein beetje is maar nodig voor een goed resultaat. Professionele zepen die in combinatie met de juiste hulp attributen gegarandeerd een goed resultaat opleveren. Daarnaast leveren we ook zepen van gerenommeerde fabrikanten zoals bijvoorbeeld Diversey, Glorix en Sun.

Heb je een schoonmaakprobleem? Vraag het Coen.

Maar naast het leveren van schoonmaakmiddelen leveren we ook advies bij problemen tijdens het reinigen. Welke middelen kun je het best inzetten bij de diverse ondergronden? We kunnen instructies geven aan schoonmaakmedewerkers. Op verzoek komt Coen kijken bij een specifiek probleem.

Een goed voorbeeld hierbij is de hars die op veel sportvloeren gebruikt wordt. Deze is heel lastig te verwijderen. In overleg met een klant hebben we hiervoor testen gedaan en uiteindelijk een sportvloerreiniger ontwikkeld die de hars verwijderd en de vloer in tact laat.

Een marmervloer die helemaal dof geworden is. Hoe kun je deze weer reinigen zodat de entree van je bedrijf er weer blinkend uit ziet? Ook daar hebben we een oplossing voor. Hoe groter het probleem, hoe groter de uitdaging om dit op te lossen.

Hoe zet ik een vloer in de was?

Een vloer in de was zetten vraagt wel enige aandacht. Eerst de oude lagen goed verwijderen voordat je een nieuwe laag aanbrengt. Hiervoor zet je een stripper en een boenmachine in. Daarna breng je laag voor laag een nieuwe waslaag aan. Vooral bij scholen waar marmoleum nog een veel gebruikte ondervloer is is dit een jaarlijks terugkerend werk. Ook hier kan Coen advies geven en de benodigde materialen leveren.

Advies nodig?  Neem contact op met Coen van Elco Totaal.

 

VRAGEN? BEL ONS! 06 868 779 88