Reinigingsmiddelen

Reinigingsmiddelen

Elco Totaal heeft een geheel eigen lijn met reinigingsmiddelen laten ontwikkelen. “Vloerreiniging Extra”Zoals voor het strippen van waslagen van een vloer en het aanbrengen van nieuwe waslagen. Allemaal rekening houdend met HACCP normen.

 

 

 

 

Reinigingssystemen

Maar voor het reinigen zijn natuurlijk ook hulpmiddelen nodig. Borstels, bezems, trekkers, microvezeldoeken, schuursponsjes, dweilen en mop-systemen. Denk hierbij aan de schoonmaaksystemen van Vikan die in veel kleuren leverbaar zijn.  Zo kan iedere afdeling binnen het bedrijf een eigen kleur krijgen en voorkom je kruisbesmetting. Bovendien gaan deze borstels en trekkers jarenlang mee. Ook heeft Vikan fantastische materialen voor het reinigen van transportmiddelen zoals auto’s en trekkers. De raamreinigingssystemen van Unger staan bekend om streeploos reinigen. Ook zonnepalen kunnen nu gereinigd worden door middel van Osmose water. Zodat ze weer maximaal rendement geven.

Werkkarren

Niets handiger dan een karretje waarin je al je schoonmaakspullen mee kunt nemen. Eventueel gecombineerd met een mop-systeem, of een prullenbak, of een waszak. Leverbaar in heel veel variaties. Hiervoor leveren we de werkkarren van Numatic. Deze zijn stabiel en duurzaam. Ook voor een los mopsysteem vertrouwen wij op de kwaliteit van Numatic. Voor een goed advies kunt u zeker bij ons terecht.

 

VRAGEN? BEL ONS! 06 868 779 88