Schoonmaakartikelen

Welke schoonmaakartikelen zijn handig en goed?

Welke schoonmaakartikelen handig zijn is natuurlijk volledig afhankelijk van de situatie. In een kleine ruimte zijn andere artikelen handig dan in een grote ruimte. Welke schoonmaakmiddelen gebruik je en met welke hulp attributen kun je hier het beste resultaat mee behalen? Moet je voldoen aan HACCP normen?

Schoonmaakwagens en werkwagens

We hebben schoonmaakwagens van Numatic in diverse maten en met verschillende mogelijkheden.  Er zijn kleine mopwagentjes die je kunt gebruiken om de vloeren mee te dweilen. Maar ook grotere werkwagens waarbij je ook vuil kunt inzamelen en schoonmaakspullen mee kunt nemen. Of hotelwagens voor de hotelbranche. Of waswagens om de vuile was te verzamelen.

Mopsystemen

Daarnaast hebben we de professionele mopsystemen van Numatic en Wecoline met de bijbehorende (microvezel) moppen voor de diverse ondergronden.  Handig in gebruik. Zeker in combinatie met een mopwagen. Niet meer met je handen in het vieze water. Maar je wringt de mop in het systeem uit. Het vuile water wordt gescheiden van het schone water.

Trekkers en borstels

Trekkers met stelen en borstels in allerlei formaten en uitvoeringen van onder andere het merk Vikan. Deze zijn misschien iets duurder in aanschaf maar gaan echt heel lang mee. Ze zijn leverbaar in diverse kleuren. Dus ook geschikt voor HACCP.  Daarnaast heeft Vikan ook een hele mooi lijn wasborstels voor de transportsector. In combinatie met het juiste schoonmaakmiddel zorgt dit voor een glanzende auto, vrachtwagen en/of tractor.  Maar ook de borstels en trekkers van Wecoline, en Betra.

Voor de glazenwassers hebben we een gedeelte van het assortiment van Unger op voorraad. Zij willen meestal niet met een ander merk werken. Ook heeft Unger een fantastische zonnepanelenreiniger in het programma. Want zonnepanelen moeten gereinigd worden om optimaal zonne energie op te wekken.

(schuur) Pads

Welke (schuur)pad zet ik in bij welke ondergrond. Er zijn veel mogelijkheden. Maar om krassen op de ondergrond te voorkomen is het wel belangrijk dat je de juiste pad inzet.  Heb je hier vragen over? Bel dan 0572 362918

 

VRAGEN? BEL ONS! 06 868 779 88