Overige machines

Hoe krijg je de werkplek schoon?

Een schone werkplek willen we allemaal. En dan het liefst ook nog op een eenvoudige manier. Elco Totaal geeft advies op het gebied van reiniging. Van vloeren tot bureau’s, van sanitaire gelegenheden tot het wagenpark.

Reinigingsmiddelen

Elco Totaal heeft een geheel eigen lijn met reinigingsmiddelen laten ontwikkelen. Schoonmaakmiddelen en zepen met een aangename geur, die goed reinigen en zuinig in gebruik zijn. Voor het reinigen van vloeren en bijvoorbeeld het ontvetten van vloeren. Uniek is de sportvloerreiniger waarmee we hele goede resultaten behalen. En het reinigen en ontkalken van sanitair en sanitaire ruimtes. Maar ook glasreiniging en allesreinigers zijn in het assortiment. Zepen om handen te wassen, te desinfecteren of industriële handenreinigers voor het verwijderen van olie en verf bijvoorbeeld.  Daarnaast leveren wij ook andere reinigingsmiddelen (geen eigen merk) inclusief een goed advies. Zoals voor het strippen van waslagen van een vloer en het aanbrengen van nieuwe waslagen. Allemaal rekening houdend met HACCP normen.
[products limit=”3″ columns=”3″ category=”schoonmaakmiddelen-en-zepen”]
Andere leveranciers waar we mee samenwerken op het gebied van reinigingsmiddelen zijn Diversey, Dreumex, Deb, Zepp, Kimberley, Tensio en Pevastar.

Reinigingssystemen

Maar voor het reinigen zijn natuurlijk ook hulpmiddelen nodig. Borstels, bezems, trekkers, microvezeldoeken, schuursponsjes, dweilen en mop-systemen. Denk hierbij aan de schoonmaaksystemen van Vikan die in veel kleuren leverbaar zijn.  Zo kan iedere afdeling binnen het bedrijf een eigen kleur krijgen en voorkom je kruisbesmetting. Bovendien gaan deze borstels en trekkers jarenlang mee. Ook heeft Vikan fantastische materialen voor het reinigen van transportmiddelen zoals auto’s en trekkers. De raamreinigingssystemen van Unger staan bekend om streeploos reinigen. Ook zonnepalen kunnen nu gereinigd worden door middel van Osmose water. Zodat ze weer maximaal rendement geven.

Werkkarren

Niets handiger dan een karretje waarin je al je schoonmaakspullen mee kunt nemen. Eventueel gecombineerd met een mop-systeem, of een prullenbak, of een waszak. Leverbaar in heel veel variaties. Hiervoor leveren we de werkkarren van Numatic. Deze zijn stabiel en duurzaam. Ook voor een los mopsysteem vertrouwen wij op de kwaliteit van Numatic. Voor een goed advies kunt u zeker bij ons terecht.
[products limit=”3″ columns=”3″ category=”schoonmaakwagens”]

Reinigingsmachines

Schrobzuigmachines, professionele stofzuigers, hogedrukspuiten, stoomreinigers, veegmachines, eenschijfmachines in diverse uitvoeringen. Voor grote en kleine ruimtes. Gemak dient de mens. We willen toch allemaal een schone ruimte met zo min mogelijk inspanning. Deze machines helpen hierbij. Misschien eerst een investering, maar op lange termijn zeker kostenbesparend. Het scheelt namelijk aanmerkelijk in de arbeidskosten. Sneller klaar en vaak een diepere reiniging. Numatic, Nilfisk Alto en Viper zijn de merken waar wij goede ervaringen mee hebben. Laat je goed adviseren op dit gebied.
[products limit=”3″ columns=”3″ category=”reinigingsmachines”]

 

VRAGEN? BEL ONS! 06 868 779 88