Reinigingsmiddelen van Coen

Hoe krijg je de werkplek schoon?

Een schone werkplek willen we allemaal. En dan het liefst ook nog op een eenvoudige manier. Elco Totaal geeft advies op het gebied van reiniging. Van vloeren tot bureau’s, van sanitaire gelegenheden tot het wagenpark.

Reinigingsmiddelen

Elco Totaal heeft een geheel eigen lijn met reinigingsmiddelen laten ontwikkelen. Schoonmaakmiddelen en zepen met een aangename geur, die goed reinigen en zuinig in gebruik zijn. Voor het reinigen van vloeren en bijvoorbeeld het ontvetten van vloeren. Uniek is de sportvloerreiniger waarmee we hele goede resultaten behalen. En het reinigen en ontkalken van sanitair en sanitaire ruimtes. Maar ook glasreiniging en allesreinigers zijn in het assortiment. Zepen om handen te wassen, te desinfecteren of industriële handenreinigers voor het verwijderen van olie en verf bijvoorbeeld.  Daarnaast leveren wij ook andere reinigingsmiddelen (geen eigen merk) inclusief een goed advies. Zoals voor het strippen van waslagen van een vloer en het aanbrengen van nieuwe waslagen. Allemaal rekening houdend met HACCP normen.

MICROBURST TC DIVERSE GEUREN

34-P260101 Meer informatie

Andere leveranciers waar we mee samenwerken op het gebied van reinigingsmiddelen zijn Diversey, Dreumex, Deb, Zepp, Kimberley, Tensio en Pevastar.

 

VRAGEN? BEL ONS! 06 868 779 88