Papier- en Poetsproducten

In een bedrijf worden allerlei soorten papier- en poetsproducten gebruikt. Je kunt niet zonder. Toiletpapier en handdoekjes om je handen te drogen. Papier en/of poetsdoeken om machines te reinigen in verschillende kwaliteiten zoals badstof, lakens, tricot etc. Absorptiekorrels om bijvoorbeeld olie te absorberen.

Toiletpapier en Papieren handdoekjes

Koning, keizer, admiraal….. toiletpapier gebruiken we allemaal. Leverbaar in diverse kwaliteiten. Eénlaags-, tweelaags-, drielaags papier. Gerecycled papier wit (vaak wat meer chloor in verwerkt) of grijs.  Cellulose papier heeft als voordeel dat het sneller uit elkaar valt en dus minder verstopping veroorzaakt in het toilet.  Leverbaar in gewone rollen of extra grote rollen geschikt voor een toiletrol-dispenser.

Voordelen:

  • Goedkoper in gebruik (meer papier op 1 rol, minder arbeidskosten bij vervangen).
  • Minder kans op verstoppingen.
  • Milieubewuste keuze bij gerecycled papier.

Na de toiletgang worden de handen gewassen en gedroogd. Om dit hygiënisch te doen kun je kiezen voor papieren handdoekjes. Dit kan in diverse formaten en soorten papierkwaliteit. Ook kun je kiezen voor een elektrische handdroger. Beide vormen hebben voor- en nadelen.

De mogelijkheden zijn echt enorm. Graag vertellen we je meer hierover en bekijken we samen welk papier en welke dispenser geschikt zijn voor het bedrijf.  We leveren papier van eigen merk, maar ook papier en dispensers van Vendor, Kimberley Clark, en Tork.

Industrieel papier, poetsdoeken en vloerkorrels

Bij werkzaamheden in de automotive, de food branche, de grafische sector, de medische sector en in de industrie wordt veel gebruikt van industriële papierrollen en poetsdoeken. Deze zijn in diverse varianten leverbaar. Wit of blauw papier. Cellulose of gerecycled papier. 1 of 2 laags papier. Pluis-arm en sterk absorberend. Afhankelijk van de toepassing wordt bekeken welke papierrol ingezet kan worden. Een schone werkomgeving is belangrijk voor iedereen. Bij fabricage bedrijven, de grafische branche en in de automotive sector. Ook poetsdoeken in tricot (wit of bont, dun of dikke kwaliteit), lakens,  proptex of toptex. Alles om bijvoorbeeld uw machines, en auto’s en trekkers te reinigen en te poetsen.

Vloerkorrels (absorptie korrels) worden gebruikt om vloeibare producten zoals olie op te nemen.  Bij (kleinschalige) olielekkages of bij het morsen van olie kun je deze absorberen met de korrels. De vervuilde korrels moeten daarna als oliehoudend afval afgevoerd worden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie 0572 362918.

Dispensers

Om het papier en de zeep zo efficiënt en hygiënisch mogelijk te gebruiken kun je dispensers inzetten. Denk hierbij aan een dispenser voor het toiletpapier, de handzeep, de toiletborstelhouder, de papieren handdoekjes. Maar ook aan een dispenser voor de industrierollen of de kleinere rollen in een keuken of werkplaats. Afhankelijk van de papiersoort die je gebruikt en de toepassing kies je een soort dispenser. In wit, zwart of RVS look. Gemaakt van pvc of rvs.

Naar de catalogus
Elco Totaal Logo