Overige schoonmaakmachines

Eenvoudig grote en kleine ruimtes reinigen? Laat je adviseren over een reinigingsmachine.

Professionele reinigingsmachines van Numatic , Nilfisk of Viper maken het reinigen makkelijker. Welke machine het beste ingezet kan worden is afhankelijk van een aantal omstandigheden. De ondervloer, de grootte van het te reinigen oppervlak , nat reinigen of droog reinigen, vloer of wand. Maar bijna voor alles is een oplossing.  Het is eerst een investering, maar deze verdient zichzelf weer terug. Minder arbeidsuren en een vaak een schoner oppervlak.De aanschaf van een machine is gauw gedaan. Maar net zo belangrijk is de begeleiding erbij. Hoe gebruik ik de machine optimaal met het beste reinigingsresultaat.  Wij helpen u hierbij. Komen de machine persoonlijk afleveren en geven dan instructie hierbij.

Overige schoonmaakmachines

Eenschijfsmachine

Een eenschijfsmachine schrobt de vloer, maar zuigt het water niet op. Dit is dus het verschil tussen een schrobzuigmachine en een een schijfsmachine. Deze zijn vaak weer wat kleiner waardoor ze makkelijker in bepaalde ruimtes ingezet kunnen worden.

Professionele stofzuigers

Een Professionele stofzuiger onderscheidt zich van de gewone huis stofzuiger door o.a. een sterkere motor, en een langer snoer. Dus makkelijk het hele kantoor of de werkruimte en de gang door zonder iedere keer de stekker te verplaatsen.

Hogedrukreiniger

Ook hogedrukreinigers in diverse uitvoering met koud en/of warm water reinigen.

Daarnaast levert Elco Totaal ook

Schrobzuigmachines, professionele stofzuigers, hogedrukspuiten, stoomreinigers, veegmachines, eenschijf-machines in diverse uitvoeringen. Voor grote en kleine ruimtes. Gemak dient de mens. We willen toch allemaal een schone ruimte met zo min mogelijk inspanning. Deze machines helpen hierbij. Misschien eerst een investering, maar op lange termijn zeker kostenbesparend. Het scheelt namelijk aanmerkelijk in de arbeidskosten. Sneller klaar en vaak een diepere reiniging. Numatic en Nilfisk Alto en VIPER zijn de merken waar wij goede ervaringen mee hebben. Laat je goed adviseren op dit gebied.

 

VRAGEN? BEL ONS! 06 868 779 88