Professionele schoonmaakmachines Haarle

Reinigingsmachines Haarle

Schrobzuigmachines, professionele stofzuigers, hogedrukspuiten, stoomreinigers, veegmachines, eenschijfmachines in diverse uitvoeringen. Voor grote en kleine ruimtes. Gemak dient de mens. We willen toch allemaal een schone ruimte met zo min mogelijk inspanning. Deze machines helpen hierbij. Misschien eerst een investering, maar op lange termijn zeker kostenbesparend. Het scheelt namelijk aanmerkelijk in de arbeidskosten. Sneller klaar en vaak een diepere reiniging. Numatic, Nilfisk Alto en Viper zijn de merken waar wij goede ervaringen mee hebben. Laat je goed adviseren op dit gebied.

Schrobzuigmachines Haarle

Schrobzuigmachines worden gebruikt om vloeren nat te schrobben met een roterende borstel of pad. Waarna het vrijgekomen vocht weer opgezogen wordt.  Afhankelijk van de ondervloer en de grootte van het oppervlak wordt gekeken welke machine het best ingezet kan worden.  Hierbij kan gekozen voor een machine met of zonder snoer. Voor een schrobzuigmachine is het echt belangrijk dat goed naar de omstandigheden gekeken wordt. Bij gebruik van de verkeerde borstels of pads kan de ondergrond beschadigen.  Maar ook na aanschaf is het belangrijk dat de gebruikers opgeleid worden voor het optimaal inzetten van de machine. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Bij Elco Totaal is dit onderdeel van de service. Wij komen de machine persoonlijk afleveren en leggen het gebruik dan helemaal uit.  Ook komen we graag een demonstratie geven, zodat je ook kunt zien wat de resultaten zijn van een goede machine.

Professionele stofzuigers Haarle

Een Professionele stofzuiger onderscheidt zich van de gewone huis stofzuiger door o.a. een sterkere motor, en een langer snoer. Dus makkelijk het hele kantoor of de werkruimte en de gang door zonder iedere keer de stekker te verplaatsen.

Industriële stofzuigers Haarle

Voor bepaalde branches is het nodig om een grotere stofzuiger te hebben met meer capaciteit. Een stofzuiger die eventueel aan een machine gekoppeld kan worden.  Een stofzuiger die ook fijnstof kan opzuigen. Denk hierbij aan de bouw of  een schoorsteenvegers. Maar ook een waterzuiger is mogelijk.

Eenschijfsmachine Haarle

Een eenschijfsmachine schrobt de vloer, maar zuigt het water niet op. Dit is dus het verschil tussen een schrobzuigmachine en een een schijfsmachine. Deze zijn vaak weer wat kleiner waardoor ze makkelijker in bepaalde ruimtes ingezet kunnen worden.

Hogedrukreiniger Haarle

Ook hogedrukreinigers in diverse uitvoering met koud en/of warm water reinigen.