Toiletpapier

Toiletpapier gebruiken we dagelijks. Vele kilometers per dag bij bedrijven en instellingen.

Wanneer gebruik ik welk soort toiletpapier ?

In eerste instantie is belangrijk wie de eindgebruiker is en wat de locatie is waar het toiletpapier gebruikt wordt. Een drukbezocht toilet vraagt om ander toiletpapier dan een toilet dat incidenteel gebruikt wordt.  200 of 400 vel rollen die gekocht worden in een supermarkt zijn vaak dik.  Dit kost dus veel ruimte en moet in verhouding vaak vervangen worden. Dit zorgt dus voor extra arbeidskosten. Ook kan dit dikke papier voor verstoppingen zorgen.

Daarom zijn er ook rollen van 100m leverbaar. Deze gaan dus 2,5 tot 5 x langer mee dan een rol uit de supermarkt. Kies je hierbij voor een variant met doppen. Die zorgt voor een remmend effect bij de afwikkeling. Of kies je voor een kokerloze rol die geen afval heeft.  Strak opgerold zodat deze minder ruimte in beslag nemen. Of kies je voor een bulkpack. Deze vorm van wc papier met losse velletjes is erg hygiënisch. Voor iedere variant is weer een apart soort dispenser (houder) beschikbaar.

Ook kun je kiezen voor éénlaags papier of  twee of drie-laags papier. Kies je voor een tissue variant en/of gerecycled papier? Milieubewuste keuze door te kiezen voor gerecycled papier. Zacht door de luchtkussentjes. Absorberend.  Het papier wordt in grote dozen of bulkzakken geleverd. Op deze manier bespaar je ook op het milieu doordat je minder vaak hoeft te rijden.

Voor een goed advies komen we graag bij u op locatie.  Maak een afspraak via info@elcototaal.nl of bel 0572 362918.

Wij leveren toiletpapier van de volgende merken:

Vendor, Euro en het eigen merk van Elco Totaal.

 

Elco Totaal Logo