Regenkleding

Wat is belangrijk bij de aanschaf van regenkleding?

Regenkleding is al gauw zweterig doordat het niet altijd ademend is. Kies je voor flexothane regenkleding dan heeft dat veel voordelen.

Daarnaast heb je PVC regenkleding. 100% waterdicht maar minder comfortabel. Nylon/PVC regenkleding bestaande uit een lichte nylon stof met een waterdichte PVC coating en waterdicht getapete naden.

Regenkleding is leverbaar in broeken, jassen, pakken, overalls, amerikaanse overalls in allerlei kleuren en kwaliteiten.  Ook high visibility reflecterende regenkleding is leverbaar in diverse varianten.

Ook hebben we bij Elco Totaal waadbroeken met veiligheidslaarzen in diverse maten in het assortiment.

Wat is flexothane?

Flexothane is een technische stof die een uitstekende bescherming biedt. De polyurethaan coating op een rekbaar breisel maakt Flexothane water- en winddicht, comfortabel, geruisloos, 150% rekbaar, soepel en goed bestand tegen scheuren en wasbaar in de machine.

  • Ademend. Flexothane is ademend. Dit heeft als voordeel dat je lichaam droog blijft en de lichaamstemperatuur geregeld wordt.
  • Sterk. Het scheurt niet gauw. Is bestand tegen slechte weersomstandigheden.
  • Soepel.  150% rekbaar zodat je niet in je bewegingen beperkt wordt.
  • Duurzaam.
  • Wasbaar in de wasmachine. De gladde PU-coating aan de buitenkant kun je makkelijk schoonvegen. Het is bestand tegen oliederivaten, brandstof, vet etc . Afhankelijk van het type kan het gewassen worden in de wasmachine zonder dat de kleding zijn oorspronkelijke vorm verliest.
  • Leverbaar in veel kleuren zoals rood, groen, geel, blauw, zwart, oranje

SIOEN Flexothane regenkleding is leverbaar in diverse varianten: Classic regenkleding, Essential flexothane, Flexothane Kleen voor de voedingsindustrie, Flexothane Flame dat vlamvertragend is, Flexothane Anti Static met antistatische eigenschappen.

Wij leveren regenkleding van de merken M-WARE, PORTWEST, SATEXO en SIOEN.

Meer informatie of advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Elco Totaal Logo